Wat doen wij?

Onze winkel is een smeltkroes van culturen. De taal die hier gesproken wordt, is de taal van bloemen en kleuren. De winkel verandert met de seizoenen mee. Ieder boeket wordt persoonlijk en naar uw wens samengesteld.

Er zijn bloemen voor elke gebeurtenis in een mensenleven. Geboorte, verjaardag, huwelijk, liefde en dood; alles kunnen wij voor u maken. Een boeket zo groot dat u het nauwelijks kunt omarmen. Een bloem of tak omdat u dat het mooiste vindt. De leukste, apartstee bruidsboeketten. Geurende rozen. Veelkleurige rozen. U zegt welk boeket u voor ogen heeft en wij maken het voor u. En soms is het nog mooier dan u in gedachten had.

Wat u ook bij ons kunt vinden, zijn vazen en potten om de bloemen en planten in te zetten. In de meest uiteenlopende vormen en maten. Om honderd Franse tulpen in te zetten of juist een takje. De collectie is altijd van een bijzondere samenstelling, geselecteerd op materiaal, vorm en kleur.

Onze winkel is te vinden in een van de gezelligste wijken van Urk. Op loopafstand van het Hofsteeplein en centraal gelegen in het Oude Dorp. Parkeren kunt u voor de deur.